DAEL Installatiegroep

Elektra  |  Klimaat  |  Technisch Beheer

 

Van Dijk en Korteland en DAEL Elektra gaan samen verder

DAEL Elektra en Van Dijk en Korteland hebben de handen ineengeslagen en gaan samen verder onder de naam DAEL Installatiegroep. Samen kunnen wij de klant een totaalpakket aanbieden: duurzame totaaloplossingen in W- en E-installaties.

DAEL Elektra is specialist op het gebied van e-installaties. Aanleg en onderhoud van complete elektrotechnische installaties in de utiliteitsbouw is hun handelsmerk. Ook aanleg en onderhoud van de databekabeling, het wifinetwerk, toegangs- en beveiligingssystemen zijn onderdeel van de dienstverlening. Van Dijk & Korteland is specialist in het installeren en onderhouden van klimaatinstallaties. Zowel grootschalige projecten als kleinschalige specialistische opdrachten voor particulieren, bedrijven en overheidsinstellingen. Daarnaast bieden beide bedrijven service en onderhoud aan de installaties aan.

DAEL Installatiegroep

DAEL Installatiegroep bestaat uit drie bedrijven: DAEL Elektra neemt de verantwoordelijkheid van de gehele elektrotechnische installatie op zich, zowel in nieuwbouw als verbouwingen. DAEL Klimaat verzorgt de werktuigbouwkundige installaties, zoals airconditioning, verwarming, bodemenergiesystemen (WKO), ventilatiesystemen en meet- en regeltechniek. En DAEL Technisch Beheer kan het complete technisch beheer uit handen nemen: het beheer van W- en E-installaties, service en periodiek onderhoud.

DAEL Elektra   DAEL Klimaat   DAEL Technisch Beheer

Wil je meer weten over onze producten en diensten?

* verplichte velden